Välkommen till RBförsäkring -
Bara för Dig inom Riksbyggen

Tänk att samla de bästa delarna i en unik fastighetsförsäkring speciellt utformad för just dig inom

Riksbyggen. Det har vi gjort! Därför kan vi erbjuda dig en marknadsledande produkt med villkor och
många moment som i de flesta andra försäkringslösningar alltid är tillägg.

På er sida hela vägen!

Förutom produktens unika villkor, har du, då du är vår uppdragsgivare på Proinova AB, tillgång till vår kompetens och erfarenhet i frågor och förhandlingar gällande försäkringen och med försäkringsbolaget.

Vi jobbar för dig och er inom Riksbyggen vilket gör att ni alltid har rätt resurser och kunskap på er sida och dessutom ser vi till att ni alltid har en aktuell produkt.

 

Trygghet i din vardag 

Vi har med vår erfarenhet sett att rådgivning är den viktigaste punkten för föreningarna, och med den personliga backup vi ger dig i försäkringsfrågor och skadeärenden får du en ökad trygghet i din dagliga verksamhet.

Kompetens när du
behöver den 

Våra uppdragsgivare har dessutom tillgång till vår kompetens och erfarenhet och vi blir er hjälpande hand avseende försäkringsfrågor och förhandlingar med försäkringsbolaget.

Alltid rätt resurser &
en aktuell produkt 

Vi jobbar för dig och er inom Riksbyggen vilket gör att ni alltid har rätt resurser och kunskap på er sida och dessutom ser vi till att ni alltid har en aktuell produkt.

Välkommen Hem

Läs våra sidor i Välkommen Hem om försäkringsfrågor och om hur vi skyddar oss i hemmet av vår försäkringsexpert Ulrik Rydstedt.

Klicka här för att komma till tidningen...

Vår kompetens är er kompetens. 

Välkommen till ert dedikerade team hos oss på Proinova. Med hög kompetens inom fastighets- och bostadsrättsförsäkring finns vi alltid till hands för er, med snabba svar på era frågor. – Vi är till för dig.